Billetter

God musikk og fantastisk stemning til hyggelige priser!

 

VÅRE PRISER 2023:

Type Voksen Ungdom (u/25 år) Barn (u/13 år)
Festivalpass - 9. og 10. juni kr 750 kr 450 Gratis
Dagspass - inngang fredag 9.juni kr 300 kr 200 Gratis
Dagspass - inngang lørdag 9.juni kr 600 kr 400 Gratis

 

Nye vilkår i skjenkebevilgningen vår gjør at vi i år dessverre må ha 18-års aldersgrense på arrangementet. Husk å ta med deg legitimasjon for alderskontroll ved inngang.
Vi er veldig fornøyde med at kommunen likevel tillater mindreårige dersom de kommer sammen med ansvarlig voksen. En ansvarlig voksen kan ha med seg inntil fire mindreårige. En ansvarlig voksen vil typisk være forelder/foresatt eller liknende. 
Hvis du ikke har fylt 18 år når festivalen avholdes så må du altså være klar over dette før du kjøper billett. Billetter som ikke kan benyttes refunderes ikke. Barn under 13 år har fremdeles gratis inngang.
Har du spørsmål angående aldersgrensen, rollen som ansvarlig voksen, eller vil du som mindreårig gjerne på konsert men har ingen ansvarlig voksen som kan bli med? Ring billettansvarlig Hans Fredrik Tangen på tlf 90979797.
 
OPPFORDRING: Heimoverfestivalen har en familievennlig profil. Men det selges og nytes alkohol inne på festivalområdet. Mange vil derfor se på det som en fest for voksne. Vi setter stor pris på at hele familien er med i noen timer, men oppfordrer til at barn overlates til barnevakt utpå kvelden.

Norges triveligste festival!

Sikre deg plass og kjøp festivalpasset hos Ticketmaster i dag!

Festivalsjef Reidun Retterholt telefon 959 21 972

Generalsponsor

Generalsponsor

Hovedsponsor