Camping

NB! Bestillingen må nå vippses

Plass bestiller du ved å vippse kr 500 til #99809 "Heimovercampen". Merk betalingen med "bobil", "vogn" eller "ferdig oppsatt telt" samt ditt telefonnummer. Det er begrenset med tegn som kan skrives i Vipps, så for andre beskjeder send epost til campingansvarlig på asbjloev@online.no. Du vil i løpet av få dager få bekreftelse på bestillingen fra oss.

  Bestill plass på festivalcampingen

På Heimovercampen kan du ta med eget telt, campingvogn, bobil, båt på henger og liknende overnattingsenheter.

NB! Ferdig oppsatte telt er nå fullbooket!
Det er også mulig å leie ferdig oppsatte telt. Våre ferdig oppsatte telt er typisk retro syttitalls hustelt av variabel størrelse.
NB! Det begrenset antall ferdigoppsatte telt. Førstemann til mølla gjelder.

Fasiliteter:
Toalettene i servicebygget tilknyttet Badeparken kan benyttes fritt av campinggjestene. Det er ikke dusj, men vi forventer god badetemperatur i elva. Det er ikke mulighet for å koble seg til strøm.

Plass bestiller du ved å vippse kr 500 til #99809 "Heimovercampen". Merk betalingen med "bobil" eller "vogn" samt ditt telefonnummer. Det er begrenset med tegn som kan skrives i Vipps, så for andre beskjeder send epost til campingansvarlig på asbjloev@online.no. Du vil i løpet av få dager få bekreftelse på bestillingen fra oss.

Priser (gjelder hele helga, fredag til søndag):

Overnatting eget telt

 gratis (kjøp kun festivalpass)

Overnatting egen bobil/campingvogn

 kr 500 pr bil/vogn

Overnatting ferdig oppsatt telt 

 kr 500 pr telt